keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Auringon paistetta.....

Vihdoin on aurinko alkanut paistaa ja ideat ovat myös sen mukana alkaneet herätä henkiin. Uusia juttuja on ilmennyt myös  koulussa ja taas on tapahtunut paljon. 
Viimeviikkojen aikana on opeteltu mm. messuosaston luontia ja siitä olisin tehnyt postauksen mutta ovat vielä toistaiseksi opettajalla joten niihin palaan myöshemmin.
Meille jaettiin jokaiselle omat yritykset joista tehtiin suunnitelma  ja siihen kuluikin muutama tunti heittämällä. Ihanaa oli päästä luomaan ja osasto ja tyyli osui mulla hienosti kohilleen.

Myös AutoCad on ollut meillä kuvioissa mm. viimeviikolla oltiin 2 päivää sen kimpussa. Osottautui huomattavasti helpommaksi mitä olin kuvittellut ja sen käyttö oli myös kivaa. Photo shop myös kokeilussa  mutta sen käyttö kyllä vaatii paljon enemmän harjoittelua. Senkin ohjelman oppii vain käyttämällä ja kokeilemalla.

Täälä hetkellä työstetään erästä kahden opettajan antamaa tehtävää ja siinäkin on ollut tavallisen paljon tekemistä. Oikeastaan en oo päässy vielä puusta pitkälle. Ehkä sunnuntain työvuoro olisi riittävän hiljainen että saisin sitä tehtyä eteenpäin.
Piirtäminen on vielä toistaiseksi aivan vaiheessa.

Työharjoittelu paikka on hommattu ja idea paketti on valmis.
Kuten arvasin jo aijemmin niin ison palan haukkasin mutta toivonmukaan paine on riittävä jotta onnistun ;) Paineen alla tekeminen on mulle paljon ns. tehokkaampaa.
Tuntuu että sillon saan paljon enemmän aikaiseksi ja tehokkuus säilyy.
Palailen siihen hieman enemmän lähempänä ajankohtaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti