keskiviikko 5. helmikuuta 2014



                                             Näyteikkunoita maanantaina raumalla!

Jepulei!!!!!Me tehtiin se! Aika huimaa huomata kuinka paljon sitä kuitenkin stressasin vaikka en sitä itse tiedostanut. 

Aamulla tavattiin koko sakki kontion leipomossa aamukahvin merkeissä. Saatii ohjeistus ja siitä sitten tiet meni jokaisella omaan paikkaan. Sitten aloitettiin kirsin ja sonjan kanssa purkamalla vanhan ikkunan.
Liikkeesä omistaja antoi mukavasti vaihtoehtoja joita saa käyttää.
Aika hyvin saatiin linjattua vaatteet yksimielisesti torsojen päälle ;) Tosin jotkut torsot ei hallunt tehdä yhteistyötä.
Ihanaa pinkkiä oli paljon ja se  saikin jo asettelu vaiheessa ihmisiä pysähtymään katsomaan ikkunaa. Kun ikkuna oli valmis olin itse ainakin siihen tyytyväinen, vaikka sukset tuottivatkin pään vaivaa.

Kaiken kaikkiaan siis toimi ihan hyvin. Jälkifiilis kotiin päästyä sen sijaan oli kaamea. Jäätävä migreeni pamahti päälle. Panadolia naamaan ja 2h päikkärit ei meinannut palauttaa ees elävien kirjoihin. 
Loppu viikko onkin kevyttä. Tiisatainen hygirenia passi menikin läpi ja uudet työturvallisuus kortit tuli tänään. Huomenna lähetään Tukholmaan messuille.
Tänään vielä hetki sopimuslakeja.

Nyt vaan hetki vielä puurtamista ja sitten kotiin pakkaamaan. Hieman siivousta vielä kotona ja pyykin pesua. Ihanaa loppuviikkoo kaikille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti